Materialen

LAVENDEL
Er is een kruid gegroeid om je goed te voelen: lavendel staat bekend om zijn zachte heilzame effecten. De geur doet denken aan mediterrane landen en dus aan vakantie, warmte en zon.

GIERST
Voor de vulling van de producten gebruik Warmies pure gierst. Na de oogst wordt het natuurlijke graan ontstoft, gereinigd, gefilterd en speciaal warmtebehandeld. Hierdoor wordt het vocht optimaal verminderd. Het graan wordt vervolgens verder behandeld totdat het is getest op microgolfvermogen.

KRUIDEN
De rustgevende kruidenvulling bestaande uit groene munt, pepermunt en kamille zorgt voor een verfrissende en aangename geur. Als geur variant voor het lavendelmengsel heeft de kruidenvulling al veel fans gevonden. De kruiden in de verwarmende vullingen zijn zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan een duurzame kwaliteitscontrole.

PLUCHE
De pluche materialen die Warmies gebruikt zijn knuffelzacht en 100% magnetronbestendig (100% polyester). Pluche wordt op dezelfde manier gemaakt als fluweel. Daarentegen heeft pluche een veel hogere maar minder dichte vezelpool. Pluche is relatief makkelijk te verzorgen en ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.